Yoniägg – En gåva för varje kvinna

Yoniägg, eller jadeägg som det ofta kallas, är ett verktyg för bäckenbottenträning och härstammar från antika Kina. Skapta ur kristall och formade till en äggform är de idealiska att använda för att stärka bäckenbottens muskulatur. Yoni är ett ord ur Sanskrit för kvinnans vagina eller vulva med en betydelse med referens till “helig plats”. Kvinnans livmoder har sedan urminnes tider symboliserats med något djupt heligt, något som idag är till stor del bortglömt. 

Inled din resa

Att inleda resan med yoniägg är för många en fantastisk upplevlse där du som kvinna ges möjlighet att utforska de helande effekter nyttjande av yoniägget kan föra med sig och återskapa en djupare kontakt med din kropp och den starka kraft som finns vilande inom varje kvinna. Yoniäggets långa historia går tillbaka så långt som till det antika Kina där det var en helig och likväl hemlighållen tradition inom den Kinesiska högheten. Även här användes just ägg av kristall för dess förunderliga helande potential för både kropp och själ.  Kvinnans livmoder är central för hälsa, vitalitet och inte minst sexualitet. Att ha en god kontakt och relation med denna del av din kropp är, därav, av högsta prioritet.  

Kvinnor runt om i världen använder yoniägg för dess många fördelar. De har alla sin egna, personliga anledning till varför. 

Finn din anledning

  – Har du upplevt en längtan att skapa en starkare kontakt med din kropp på en djupare nivå?
– Önskar du blir mer inkännande till dina behov som kvinna och utforska din feminina sida? 
– Är det tid för attläka sår av emotionell eller fysiskt trauma och stress? 
– Vill du boosta din resa mot att väcka din feminina kraft?
– Upplever du ett behov av att lindra mildare inkontinens?
– Har du just fött barn och känslan är inte riktigt den samma?
– Skulle starkare, mer intensiv orgasm vara intressant? 

Detta är några av de effekter kvinnor har rapporterat efter att använt yoniägg. 

Ge dig själv tid för dig själv och utforska vad yoniägg kan ge dig.